Μη Μου Up Two

Οι Μη Μου Up Two στις παραστάσεις "Back2Back Improv - Η Ιστορία ΔΕΝ Επαναλαμβάνεται"

Δημοσιεύτηκε: 4 Φεβ 2018

  • Οι Μη Μου Up Two στις παραστάσεις "Back2Back Improv - Η Ιστορία ΔΕΝ Επαναλαμβάνεται"
  • Οι Μη Μου Up Two στις παραστάσεις "Back2Back Improv - Η Ιστορία ΔΕΝ Επαναλαμβάνεται"

Η σεζόν 2017-2018 βρήκε τους Μη Μου Up Two να μοιράζονται τη σκηνή του όμορφου θεάτρου Άλφα.Ιδέα με τους φίλους και συνεργάτες Bus Kai (Μενέλαος Πρόκος, Βασιλική Κίσσα). Η ιδέα ήταν μια βραδιά γεμάτη Improv Theatre, με τρία διαφορετικά μέρη, όπου "Η Ιστορία ΔΕΝ Επαναλαμβάνεται".

Στο πρώτο μέρος βρήκε τη θέση του το "Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε;" στο δεύτερο μέρος οι Bus Kai βρέθηκαν σε απίστευτες τοποθεσίες με "Το Παγκάκι" τους, ενώ στο τρίτο μέρος τα ντουέτα ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Πληροφορίες Παράστασης:

Back 2 Back Improv
Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται.

Από τις ομάδες BUS Και - Improv & Μη Μου Up Two

Ξεχάστε το σενάριο, ξεχάστε τους κανόνες, ξεχάστε ό,τι ξέρατε από θέατρο και ελάτε να το ξαναγνωρίσετε από την αρχή!

Οι BUS Και - Improv και οι Μη Μου Up Two είναι ντουέτα Improv Theater. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ανεβαίνουν στη σκηνή δημιουργώντας ένα ολόκληρο θεατρικό έργο επί τόπου. Χωρίς σενάριο, χωρίς προκαθορισμένους χαρακτήρες, χωρίς δικλείδες ασφαλείας. Με μόνο εργαλείο το πάθος τους για τη δημιουργία ιστοριών, σχηματίζουν σχέσεις και χαρακτήρες που θα ήθελες να είσαι εσύ. Αν δεν είσαι ήδη εσύ.

Με έμπνευση μία ιδέα που θα δώσει το κοινό στην αρχή της παράστασης - ή και που δε θα δώσει αν το επιλέξει- όλα πλάθονται αυθόρμητα, από το μηδέν, επί σκηνής. Κάθε παράσταση είναι μοναδική, κάθε έργο πρωτότυπο κι η ιστορία, όπως είπαμε, δεν επαναλαμβάνεται!

Σε μια θεατρική βραδιά όπου τα πάντα είναι δυνατά, ηθοποιοί και κοινό συνθέτουν, για πρώτη και τελευταία φορά, έναν ολόκληρο κόσμο, που κανένας τους δε θα ξαναζήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Συντελεστές:
Παναγιώτης Δελαβίνιας, Λίλα Μπάρμπα (Μη Μου Up Two) Μενέλαος Πρόκος, Βασιλική Κίσσα (Bus και)

Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή στις 21.30 (από 6/11/17 έως 12/1/18)
Διάρκεια: 90 λεπτά