Μη Μου Up Two

Η Ομάδα

Ήταν καλοκαίρι του 2016 όταν η Λίλα Μπάρμπα και ο Παναγιώτης Δελαβίνιας, ή το αντίστροφο, μοιράστηκαν τις ίδιες σκέψεις για τη δημιουργία μιας ομάδας Improv Theatre. Μυημένοι και οι δύο στην τέχνη του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (Improv) ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω σε αυτήν την ιδέα, με αποτέλεσμα να συσταθούν οι “Μη Μου Up Two”. Ένα ντουέτο όπου οι ηθοποιοί δημιουργούν αυτοσχεδιάζοντας μία ιστορία εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη και την επόμενη, σύμφωνα με την έμπνευση του κοινού, και την αφήνουν να χαθεί μετά το τέλος της παράστασης.

Το θεατρικό τους ταξίδι άρχισε την άνοιξη του 2017 με την πρώτη τους παράσταση να φιλοξενείται στο θέατρο Άβατον, στις “Improv Comedy Nights”, μία παραγωγή της σχολής ImproVIBE, απ’ όπου άρχισαν όλα για τα μέλη της ομάδας. Την επίσημη αρχή του θεατρικού τους ντεμπούτο αποτέλεσαν οι παραστάσεις τους στον Πολυχώρο Vault Theatre Plus, την ίδια περίοδο, με τίτλο “Θυμάσαι πώς γνωριστήκαμε;”.

Όντες λάτρεις των φεστιβάλ, οι “Μη Μου Up Two”, έλαβαν μέρος και σε θεατρικά φεστιβάλ. Ιδαίτερα σημαντική ήταν η συμμετοχή τους στο 1o Duet Yourself Festival, στο θέατρο Άλφα.Ιδεά, όπου αναδείχθηκαν δεύτεροι νικητές μαζί με τους δασκάλους, φίλους και συνεργάτες τους, Bus Kai. Τη θεατρική σεζόν 2016-2017 έκλεισαν με την παρουσίαση της παράστασης “Nice2MeetYou”, στη σκηνή του Mt. Olymprov Festival του 2ου Διεθνούς Festival Improv στην Ελλάδα.

Η φετινή τους σεζόν ξεκίνησε με ταξίδι στη Βουλγαρία και την παρουσίαση της παράστασή τους "Nice2MeetYou" στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Improv της Σόφιας και η επιστροφή στην Αθήνα, τους βρίσκει στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα με την παράσταση Back2BackImprov - Η ιστορία ΔΕΝ επαναλαμβάνεται.

Λίλα Μπάρμπα

Λίλα Μπάρμπα

Η Λίλα Μπάρμπα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997, είναι φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απόφοιτη της σχολής ImproVIBE. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια υποκριτικής και Improv Theatre σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία τα συνδύαζε και με παραστάσεις. Το 2016 μπήκε πιο ενεργά στο χώρο του θεάτρου και πιο συγκεκριμένα της improv σκηνής, με τη δημιουργία της ομάδας Μη Μου Up Two και την παράσταση με τίτλο “Θυμάσαι Πώς Γνωριστήκαμε;” στον πολυχώρο Vault Theatre Plus, που αποτέλεσε την πρώτη δουλειά της ομάδας της. Φέτος συμμετέχει στην παράσταση Back2Back Improv - Η Ιστορία ΔΕΝ επαναλαμβάνεται στο Θέατρο Άλφα.Ιδεά αλλά και στις παιδικές παραστάσεις "Ο λαγός και η χελώνα" και "Η κοκκινοσκουφίτσα" στο Θέατρο Άβατον.

Παναγιώτης Δελαβίνιας

Παναγιώτης Δελαβίνιας

Ο Παναγιώτης Δελαβίνιας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Είναι απόφοιτος της σχολής Improvibe και έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια υποκριτικής και Improv Theatre στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η πρώτη του επαφή με το θέατρο και τη σκηνή, ήταν στο γυμνάσιο, όπου έπαιξε τον Φον Δημητράκη. Από τότε και μέχρι το 2014, απείχε από το θέατρο, αλλά επανήλθε με πολλές παραστάσεις όπως οι 2 συνεχόμενες χρονιές στο Θέατρο Άβατον με την παράσταση "Improv Comedy Nights", στη νεανική κωμωδία “Ο Σωτηράκης” στον τεχνοχώρο Εργοτάξιο, στην παιδική παράσταση “Πινόκιο” στο Θέατρο Σταθμός αλλά και στην παράσταση “Θυμάσαι Πώς Γνωριστήκαμε;” στον πολυχώρο Vault Theatre Plus, που ήταν και η πρώτη δουλειά της ομάδας του Μη Μου Up Two. Φέτος συμμετέχει στην παράσταση "Back2Back Improv - Η Ιστορία ΔΕΝ επαναλαμβάνεται" στο Θέατρο Άλφα.Ιδεά αλλά και στις παιδικές παραστάσεις "Πινόκιο", "Αλαντίν", "Οι περιπέτειες του μικρού Οδυσσέα" και "Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα" στο Θέατρο Ελπίδας.